Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Deep Purple και Παπακωνσταντίνου μαζί στο Παγκρήτιο


Το θρυλικό συγκρότημα Deep Purple θα συναντήσει τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Παγκρήτιο Στάδιο, στις 6 Μαΐου για να χαρίσουν από κοινού μοναδικές στιγμές στους λάτρεις του κλασικού ροκ.

Η 4ωρη συναυλία θα
 έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να χαρακτηριστεί ως η συναυλία της χρονιάς για τα τοπικά δρόμενα.
Έντονοι, γεμάτοι πάθος και με μια φλόγα που δεν σταματά ποτέ να καίει, οι Deep Purple συνεχίζουν και γράφουν ιστορία στη  rock σκηνή! Ο Ian Gillan, με την αναλλοίωτη φωνή του, επιστρέφει με την παρέα του και υπόσχονται το πιο δυνατό line-up των τελευταίων χρόνων που θα μας ταξιδέψει για μιάμιση ώρα μέσα από όλα τα hits τους στον συναρπαστικό κόσμο της κλασικής ροκ, με το αστείρευτο κέφι τους, την ορμητική μουσική τους και τους σοφιστικέ στίχους τους!
Όπως γράφει η Ανατολή, έντονοι, γεμάτοι πάθος και με μια φλόγα που δεν σταματά ποτέ να καίει, οι Deep Purple συνεχίζουν και γράφουν ιστορία στη rock σκηνή! Ο Ian Gillan, με την αναλλοίωτη φωνή του, επιστρέφει με την παρέα του και υπόσχονται το πιο δυνατό line-up των τελευταίων χρόνων που θα μας ταξιδέψει για μιάμιση ώρα μέσα από όλα τα hits τους στον συναρπαστικό κόσμο της κλασικής ροκ, με το αστείρευτο κέφι τους, την ορμητική μουσική τους και τους σοφιστικέ στίχους τους!
Οι Deep Purple, κλασικοί ρόκερς με ιστορία σχεδόν 40 χρόνων και πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων αντιτύπων έχουν επάξια κερδίσει μία θέση στο βιβλίο Γκίνες ως "το πιο θορυβώδες γκρουπ όλων των εποχών"! Ξεκίνησαν μαζί με τους Led Zeppelin και τους Black Sabbath και πάρα πολύ γρήγορα χαρακτηρίστηκαν ως ''οι θεοί της hard rock σκηνής''. Μέχρι σήμερα, οι Deep Purple συνεχίζουν να επηρεάζουν μεγάλα γκρουπ και να εμπνέουν εκατομμύρια κοινό! Δεν υπάρχει ρόκερ που να μην έχει σιγοτραγουδήσει το "Child in time", το "Smoke on The Water" ή το "Soldier Of Fortune"! Οι Deep Purple ξέρουν πώς να δίνουν μοναδικές συναυλίες, με την εκπληκτική live απόδοσή τους που δημιουργεί πάντα ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα. Στην μακρόχρονη καριέρα τους έχουν περιοδέψει σε όλο τον κόσμο με τεράστια επιτυχία!
Από την άλλη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραμένει στην κορυφή της ελληνικής ροκ σκηνής με τραγούδια όπως «Χαιρετίσματα», «Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα», «Άσε με να κάνω λάθος» και τόσα άλλα. Λίγοι είναι οι αξιόλογοι καλλιτέχνες, που καταφέρνουν να μεγαλώσουν πολλές γενιές με τα τραγούδια τους χωρίς να χάνουν στιγμή τη δημιουργικότητα τους όπως ο Βασίλης. Ενώνει τρεις γενιές φίλων του δημιουργώντας ένα πάντα ισχυρό πυρήνα ακροατών και συμπληρώνοντας 35 χρόνια στη δισκογραφία, έχει αποκτήσει σίγουρα το" σημάδι" του μεγάλου ερμηνευτή.
πηγη creteplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου