Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Μπέος: Περαστικός ο Μπιτσαξής, δεν μπορεί να με ελέγξει


“Είμαι καθαρός, δεν θα γίνω εξιλαστήριο θύμα”

Μπέος: Περαστικός ο Μπιτσαξής, δεν μπορεί να με ελέγξει

“Κάρφωσε”ξανά τον Πατέρα
Με απαξιωτικό τρόπο για τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού μίλησε μετά το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας ο Αχιλλέας Μπέος που δήλωσε “καθαρός” και πρόσθεσε πως δεν θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα.“Δεν μπορεί να με ελέγξει κανένας περαστικός γενικός γραμματέας  Αθλητισμού επειδή είμαι καράφλας ή χοντρός!”
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου πρόσθεσε ότι σε καμία ύποπτη συναλλαγή δεν έχει εμπλακεί. “Δεν θα γίνω εύκολο θύμα. Αυτοί που καταγγέλλουν να πάνε αποδείξεις. Κι όχι να κάνουν συρραφή και να δημιουργούν εντυπώσεις”.

Επανέλαβε όσα είπε νωρίτερα σε ραδιόφωνα για τον Νικόλα Πατέρα και τον Αλέξη Κούγια, εναντίον των οποίων κατέθεσε σήμερα μηνύσειςκαι πρόσθεσε ότι οι αποκαλύψεις που θα βγουν θα αφορούν τον υποκλοπέα και τον συνεργάτη του. “Τον κ. Κούγια και τον κ. Πατέρα. Πρόκειται για πλαστογραφία ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Εγώ προσωπικά σε καμιά περίπτωση δεν θα είμαι το εξιλαστήριο θύμα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι είμαι ο πρώτος που θέλω να ξετυλιχθεί το κουβάρι. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Αν θέλει δικαιοσύνη να κάνει άρση απορρήτου. Από 8 Σεπτεμβρίου μέχρι 12. Πόσες φορές πήρε ο Πατέρας τον Δαλούκα, πόσες φορές μίλησε μαζί μου....”

Σύμφωνα με τον κ.Μπέο η Σούπερ Λίγκα όχι μόνο δεν απέτυχε αλλά υπάρχει και πρωτάθλημα άκρως ...ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον. “Αν κάποιες συμπεριφορές παραγόντων δεν είναι αρεστές, είναι ντροπή να λέμε ότι το πρωτάθλημα είναι αναξιόπιστο”.

“Κάρφωσε” τον Νικόλα Πατέρα λέγοντας ότι συνεργάστηκε μαζί του για να βγει πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου (Κανελλόπουλος) , τη στιγμή που ο Βαρδινογιάννης ήθελε άλλον.

Για άλλη μια φορά επίσης καταφέρθηκε ειρωνικά εναντίον του προέδρου της Λάρισας. “Θα  πρότεινα στον Πηλαδάκη να κάνει πρόεδρο τον Βέρτη και να κάνει συναυλίες επί χόρτου κι επί πάγου! Αν θεωρεί ότι τη Λάρισα την έριξε ο Μπέος να κάνει προεδρικό διάταγμα να μείνει στην κατηγορία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου