Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Μαρκογιαννάκης: "Εάν δεν παραιτηθούμε είμαστε κότες"!


Άναψε φωτιές η φωτογραφία της Σκραφνάκη!

Το προεδρικό Διάταγμα και η Μ.Σκραφνάκη με το διάταγμα ανά χείρας! Μαρκογιαννάκης: "Εάν δεν παραιτηθούμε είμαστε κότες"!
Άναψε φωτιές η φωτογραφία της Σκραφνάκη!

Ενημερώθηκε: 19.03.2011 // 00:02

Ε, όχι θα τους άφηνε! Η βουλευτής Ηρακλείου Μαρία Σκραφνάκη το μόνο που έχει να φοβάται πλέον είναι το...κακό μάτι! Διοτι έτρεξε τόσο για το Εφετείο ανατολικής Κρήτης που πήγε μόνη της και πήρε το Προεδρικό Διάταγμα και φυσικά φωτογραφήθηκε στα σκαλιά του Μεγάρου όλο καμάρι....

Αυτή η φωτογραφία μάλιστα που ανάρτησε το CRETALIVE...άναψε φωτιές κυρίως σε παράγοντες των Χανίων που ζητούσαν εξηγήσεις από τους βουλευτές τους για το πως κατάφεραν οι συνάδελφοί τους της ανατολικής Κρήτης να εξασφαλίσουν το εφετείο για το Ηράκλειο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο βουλευτής της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" κ.Χρήστος Μαρκογιαννάκης σε δηλώσεις του χαρακτήρισε την εξέλιξη ως αναμενόμενη και τόνισε με νόημα : "Τη Δευτέρα το πρωί θα βρίσκομαι έξω από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής περιμένοντας και τους συναδέλφους μου από τα Χανιά για να τηρήσουμε το Πρωτόκολλο τιμής, που σημαίνει και την παραίτησή μας. Αν δεν προχωρήσουν σε αυτό τότε έχουμε να κάνουμε με κότες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου