Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

«Είδε» το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναιτωλικός ο υποψήφιος…επενδυτής!


«Είδε» το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναιτωλικός ο υποψήφιος…επενδυτής!

Print
Mε συγκρατημένη αισιοδοξία αντιμετωπίζουν στο διοικητικό πεδίο του ΟΦΗ την εμφάνιση του επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να χρηματοδοτήσει την προσπάθεια της κρητικής ομάδας με ένα ποσό κοντά στο 1 εκ. ευρώ για να ξεπεραστεί ο σκόπελος της αδειοδότησης.
Κόντρα στα σενάρια, διοικητικές πηγές αναφέρουν ότι όχι μόνο είναι υπαρκτό το πρόσωπο αυτό, αλλά βρέθηκε και στο Ηράκλειο την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα παρακολούθησε και από τα επίσημα του Γεντί Κουλέ την αναμέτρηση ΟΦΗ-Παναιτωλικός! Ο κρητικός επιχειρηματίας που ζεί μόνιμα στην Αθήνα και η επαγγελματική του ενασχόληση είναι εταιρεία ανακύκλωσης είχε σειρά επαφών με το Νίκο Μαχλά και τους δικηγόρους της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπου ενημερώθηκε για την οικονομική κατάσταση της ομάδας και το πρόβλημα που εμφανίζεται ενόψει της αδειοδότησης. Ο Μαχλάς σύστησε τον επιχειρηματία σε κάποιους από τους συνεργάτες του στην διοίκηση της ΠΑΕ, λέγοντας ότι «είναι ο άνθρωπος που θέλει να μας βοηθήσει» και πλέον περιμένει να δεί αν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας κάνει πράξη τα λεγόμενα του. Στον ΟΦΗ εμφανίζονται συγκρατημένοι στην υπόθεση αυτή δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητα του «κυρίου γύρω στα 50», ο οποίος στις συζητήσεις έδειξε να εντυπωσιάζεται με την εικόνα της ατμόσφαιρας στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό. Όπως λένε στον ΟΦΗ «πρώτα θα περιμένουμε να δούμε φώς και μετά θα πούμε περισσσότερα. Να δούμε αν πράγματι έχει την οικονομική επιφάνεια για να βοηθήσει την ομάδα σε τούτη τη φάση».
Από εκεί και πέρα ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι και η λύση του δανείου δεν έχει εγκαταλειφθεί. Και μάλιστα στον ΟΦΗ ετοιμάζουν κάποιες επαφές με τραπεζικούς οργανισμούς ζητώντας και την συμπαράσταση των πολιτικών αρχών του τόπου.
Ο Νίκος Μαχλάς καθησύχασε τους παίκτες στο θέμα της αδειοδότησηςκαι τους εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα θα μπορέσει να ξεφύγει τα εμπόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου