Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

«Κολλημένος» με Σισέ


«Κολλημένος» με Σισέ

O Ζεράρ Ουγιέ δείχνει πως πιστεύει πολύ στην αξία του Τζιμπριλ Σισέ και φαίνεται πως δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.
Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποτελεί διακαή πόθο του Ζεράρ Ουγιέ από την εποχή που εκείνος βρισκόταν στην Λίβερπουλ. Τότε ο Γάλλος τεχνικός κατάφερε να τον πάει στους «Reds» το 2004, αλλά όχι και να τον έχει υπό τις οδηγίες του, αφού απομακρύνθηκε εκείνο το καλοκαίρι από τον πάγκο της Αγγλικής ομάδας. Οι παλιές αγάπες όμως φαίνεται να μη ξεχνιούνται και μετά την απόφαση του Σισέ να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, όπως ο ίδιος δήλωσε μετά το ντέρμπι στο «Γ.Καραϊσκάκης», να τοποθετείται αυτομάτως το όνομα του στη κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Άστον Βίλα.
Ο Γάλλος τεχνικός πιστεύει πως ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι από τους καλύτερους επιθετικούς που αγωνίζονται σήμερα στην Ευρώπη και θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει. Μάλιστα μετά από το μπάσιμο της Τότεναμ για τον Γάλλο σταρ του «τριφυλλιού», έχει αυξήσει τις πιέσεις του προς τη διοίκηση της Άστον Βίλα για να μη χαθεί αυτή η χρυσή ευκαιρία απόκτησης του, σύμφωνα με το FansFC.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου