Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ


 Πεντάστερος ο Ζαρός, Με αέρα πρωταθλητή , 5-2 τον Αστέρα Μυρτιάς στο γήπεδο του


13.03.2011
Tην πιο μεγάλη και πιο άνετη νίκη φετινή νίκη πέτυχε σήμερα Κυριακή απόγευμα ο Ζαρός στο γήπεδο του όπου ύστερα από καταπληκτική εμφάνιση συνέτριψε τον Αστέρα Μυρτιάς με το εντυπωσιακό 5-2 . Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 30λεπτο ο Ζαρός «άναψε» τις «τουρμπίνες» του στο 38΄όταν μετά από έξοχη ατομική προσπάθεια και πλασέ του Κλαπάκη άνοιξε το σκορ ενώ η «μηχανή» άρχισε να ζεσταίνεται λίγο νωρίτερα όταν έχασε πολύ καλές ευκαιρίες με τους Κακουλάκη ( κοντινό σουτ στο 16΄ απέκρουσε ο Πολυχρονάκης), Κλαπάκη (διαγώνιο βολέ , λίγο άουτ) και Χαλκιαδάκη ( στο 31΄σουτ σε τετ α τετ μετά από κάθετη πάσα του Αεράκη , λίγο άουτ). Στο Β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ιδανικό ξεκίνημα καθώς στο 46΄ μετά από «κόψιμο» του Κλαπάκη και προβολή του Αεράκη σημείωσαν το 2-0 ,ενώ στο 50΄ο Κλαπάκης με πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ απέξω πέτυχε το 3-0. Στο 60΄ο Χαλκιαδάκης κατάφερε ύστερα από αδυναμία των αμυντικών να απομακρύνουν την μπάλα με σουτ να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0 , ενώ στο 73΄ο Τσουπάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον τερματοφύλακα πέτυχε το 5-0. Μια μικρή χαλάρωση στη συνέχεια επέτρεψε στο Αστέρα να πετύχει δύο τέρματα με πέναλτι μετριάζοντας έτσι της εντυπώσεις της ήττας του που έτσι κι αλλιώς ήταν βαριά και μεγάλη. Στο 79΄λοιπόν μετά από εκτέλεση πέναλτι του Μερκουλίδη Γ. που παραχώρησε ο Κακουλάκης και στο 81΄επίσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του δίδυμου αδελφού του ο Αστέρας διαμόρφωσε το τελικό 5-2. Στο 82΄ψηλοκρεμαστό πλασέ του Τσουπάκη πέρασε ελάχιστα πάνω από το αριστερό «γάμα» του Πολυχρονάκη ενώ τρία λεπτά αργότερα ο κ. Γιαλαμάς σφύριξε την λήξη του αγώνα αφού κατάλαβε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν διάθεση για ποδόσφαιρο , απλά έπαιζαν για να περάσει ο χρόνος. Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία 5 λεπτά ο Αστέρας έπαιζε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Τσάτσα στο γόνατο ενώ πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου που γέμισε τις κερκίδες.
Ζαρός: Φούλκερ, Γκουτσέλης, Κακουλάκης, Χελά, Νικολακάκης ( 65΄Τσικριτσάκης), Αλμπαντάκης Β., Χαλκιαδάκης (61΄Τσουπάκης), Κλαπάκης, Σουτζής Χ., Σουτζής Ν., Αεράκης (67΄Κλαπάκης).
Αστέρας Μ. : Πολυχρονάκης, Σαββάκης (51΄Μερκουλίδης), Τσαγκαράκης, Καλογεράκης, Αντωνακάκης, Κουκάκης Δ.(51΄Μερκουλίδης), Κασσωτάκης, Χρονάκης, Γαλανός (78΄Φραγκιαδάκης), Κουκάκης Ν., Τσάτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου