Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Μαχλάς:”Θα ανέβουμε απευθείας”!


Μαχλάς:”Θα ανέβουμε απευθείας”!

Επιμέλεια: Παύλος Σιδερίδης
Νίκος Μαχλάς
Για την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ να πάρει την θέση του Ηρακλή, ομάδα από την Football League μίλησε  ο Νίκος Μαχλάς. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ τόνισε ότι πολύ κινήθηκαν με αθέμιτα μέσα να παραμείνουν στην Σούπερ Λιγκ, αλλά τελικά επικράτησε η λογική και ο… νόμος.
Επίσης ο πρόεδρος του ΟΦΗ είπε ότι νομικά η τρίτη ομάδα της δεύτερης εθνικής θα πρέπει να προβιβαστεί απευθείας και όχι να ανέβουν δύο ομάδες μέσω των play off. Τέλος ο «ισχυρός» άντρας των Κρητικών ξεκαθάρισε ότι ο ΟΦΗ θα πάρει άδεια για να συμμετάσχει στην πρώτη κατηγορία, καθώς ο φάκελος του πλέον είναι 100% έτοιμος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μαχλά στο Sportaction:
Για την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ: «Το πιστεύαμε ότι θα γίνει έτσι, καθώς υπάρχει καταστατικό το οποίο δεν αλλάζει. Πέρσι σε παρόμοια περίπτωση είχε βγει το ίδιο αποτέλεσμα, το ίδιο θα γινόταν και φέτος.Ο Λεβαδειακός ο οποίος βρισκόταν πέρσι σε παρόμοια περίπτωση με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε τα πάντα για να πάρει εκείνος την θέση. Φέτος που βρίσκεται στην αντίπερα όχθη έπραξε το αντίθετο και μάλιστα παρευρέθηκε και στην εκδίκαση της υπόθεσης. Πάντως δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς γιατί αυτό είναι νόμος της UEFA. Πλέον έμενε το τυπικό μέρος και η οριστική κατάληξη.»
Για τις ομάδες που προσπάθησαν να αλλάξουν την απόφαση: «Δεν τους κατηγορώ. Λογικό είναι να κοιτάνε το συμφέρον της ομάδας τους. Ο νόμος όμως είναι νόμος.»
Για το αν θα πάρει άδεια ο ΟΦΗ για την Σούπερ Λιγκ: «Θα πάρουμε άδεια. Τα πάντα είναι αίτημα. Έχουμε φτιάξει τον φάκελο μας και δεν υπάρχει περίπτωση να μην εξασφαλίσουμε την άδεια.»
Για το αν θα πάρει ο τρίτος της βαθμολογίας απευθείας την άνοδο ή θα προβιβαστούν δύο ομάδες από τα play off: «Ο νόμος είναι και εδώ ξεκάθαρος. Αν μία ομάδα υποβιβαστεί λόγω χρεών ή μη χορήγησης άδειας τότε ανεβαίνει αυτόματα η τρίτη στην βαθμολογία. Αυτό θα το κυνηγήσουμε με τους δικηγόρους μας, μόλις επικυρωθεί η βαθμολογία και τυπικά.»
Για τα οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ και αν υπάρχει λύση: «Ένα χρόνο υπάρχει αυτό το οικονομικό πρόβλημα. Θα βρεθεί λύση μέσω των οικονομικών παραγόντων της περιοχής μας. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά.»

αν η καλη σας βαζει τα κλαματα μετα το σεξ μην τρομαζετε η απαντηση εδω


Κλάμα μετά το σεξ: Που οφείλεται;

Print
Tο ένα τρίτο των γυναικών πάσχει από στιγμιαία κατάθλιψη μετά το σεξ αλλά οι ερευνητές δεν μπορούν να καταλάβουν που οφείλεται το φαινόμενο αυτό.
Ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Κουϊνσλαντ, Ρόμπερτ Σέϊτζερ, που ήταν επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, δήλωσε πως συνήθως οι γυναίκες αμέσως μετά το σεξ έχουν καλή διάθεση και είναι χαλαρές.

Όμως το ένα τρίτο των 200 νέων γυναικών που ερευνήθηκαν δήλωσε πως σε κάποια φάση ένοιωσαν κατάθλιψη και κάποιες μάλιστα ξέσπασαν και σε κλάματα! Οι γυναίκες αυτές είπαν πως έχουν βιώσει παρόμοια εμπειρία, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους, ανεξάρτητα μάλιστα του πόσο καλό ή όχι ήταν το σεξ.


πως αναφέρουν τα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσιεύτηκε σε ιατρικό περιοδικό για τη σεξουαλική υγεία, International Journal of Sexual Health σε κάποιες περιπτώσεις όπως εάν η γυναίκα έχει υποστεί στο παρελθόν σεξουαλική κακοποίηση, είναι πιο απλό να εξηγηθεί το φαινόμενο αλλά ακόμα δεν είναι βέβαιοι και θα ακολουθήσει και νέα έρευνα.

Λουκέτο αύριο στη χώρα


Λουκέτο αύριο στη χώρα

Print
Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους για μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της γενικής απεργίας την Τετάρτη απευθύνει η ΓΣΕΕ.
«Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι οι άνεργοι με ενότητα και αποφασιστικότητα συνεχίζουν τον αγώνα τους για την απόκρουση των νέων αντεργατικών και αντικοινωνικών μέτρων που επιβάλλουν τρόικα και κυβέρνηση» αναφέρει η Συνομοσπονδία.
«Απεργούμε εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία μας για τις άδικες και σκληρές πολιτικές που εκτοξεύουν την Ανεργία, διευρύνουν την ψευτο-απασχόληση καταπατούν τις ΣΕΕ και τα εργασιακά δικαιώματα, εκποιούν τις ΔΕΚΟ και το δημόσιο πλούτο, χωρίς ταυτόχρονα να εξασφαλίζουν την έξοδο από την κρίση και την ύφεση της ελληνικής οικονομίας» τονίζει η ΓΣΕΕ.
Οι κινητοποιήσεις θα επηρεάσουν και την κίνηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς:
Με δύο συλλαλητήρια - για μια ακόμη φορά -  θα διαμαρτυρηθούν και οι Ηρακλειώτες. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει  έξω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και η άλλη (του ΠΑΜΕ) στην πλατεία Ελευθερίας, στις 10.00.