Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΘΟΔΩΡΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΦΗΤΖΗΣ


Ήταν όλοι παρόντες για τον Θοδωρή...(fotos)





Το καθιερωμένο φιλικό που τείνει να γίνει θεσμός για την μνήμη του Θοδωρή Παπαδόπουλου δόθηκε το βράδυ του Σαββάτου και δεν πήρε κανένας απουσία!


Όπως και τον Απρίλιο του 2009, έτσι και φέτος οι προπονητές της ακαδημίας του ΟΦΗ τέθηκαν αντίπαλοι με τα μέλη του συνδέσμου "Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος" σε ένα φιλικό όπου έδειξαν ότι ο αείμνηστος Θοδωρής θα είναι πάντα στην μνήμη όλων.
Κανένας δεν πήρε απουσία. Όλοι έτρεξαν, όλοι "σκόραραν" αφιερώνοντας όλα τα γκολ που πέτυχαν στην μνήμη τουΘοδωρή δείχνοντας ότι ο μεγάλος και αξέχαστος πρόεδρος του συνδέσμου "Κρήτες 4" θα είναι πάντα μέσα στο μυαλό όλων...
ΠΗΓΗ athletic radio

Α2 ΕΠΣΗ: Νίκη - ανάσα για Μεταξοχώρι


Α2 ΕΠΣΗ: Νίκη - ανάσα για Μεταξοχώρι

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήραν το Μεταξοχώρι και οι Ν. Ηροδότου ενώ σε κίνδυνο μπαίνει πλέον η Τύλισσος.


Παρ' όλα αυτά, η ομάδα της Αλικαρνασσού παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη ωστόσο συνεχίζει με μεγαλύτερες πιθανότητες για τα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αντιθέτως η ομάδα της Τυλίσσου μπαίνει σε περιπέτειες σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή της στην Α2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Κεραυνός - Ραύκος 6-0
Αγία Βαρβάρα - Μεταξοχώρι 0-2
Ν. Ηροδότου - Τύλισος 1-0
 
πηγη ATHLETICRADIO.GR

Κοινωνικό εισιτήριο για τους ανέργους, όχι της Κρήτης


Κοινωνικό εισιτήριο για τους ανέργους, όχι της Κρήτης

Print
Κοντά στην υπογραφή για το κοινωνικό εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες βρίσκεται η κυβέρνηση εποφελώντας περίπου
261.000 ανέργους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που θα πληρώνουν μισό εισιτήριο στα λεωφορεία. Σημαντική πρωτοβουλία εννοείται αλλά οι άνεργοι στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας -ανάμεσά τους και της Κρήτης- γιατί αποκλείονται απο το κοινωνικό κρά

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

προαγουν το ποδοσφαιρο στο αγρινιο δειτε τις φωτο


Απίστευτο - Μπουνιά από φίλαθλο στο κέντρο του γηπέδου

Τραγελαφικές καταστάσεις για ακόμα μια φορά στα γήπεδα της Football League. Φίλαθλος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, ανενόχλητος, και γρονθοκόπησε πισώπλατα ποδοσφαιριστή της Καλλιθέας
Απίστευτο - Μπουνιά από φίλαθλο στο κέντρο του γηπέδου
Φίλαθλος του Παναιτωλικού γρονθοκοπεί παίχτη της Καλλιθέας

Ενημερώθηκε: 04.04.2011 // 12:42

Απίστευτα γεγονότα διαδραματίστηκαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Αγρινίου, μετά το τέλος του αγώνα Παναιτωλικός-Καλλιθέα.
Μόλις ο διαιτητής Ζήλος σφύριξε τη λήξη του παιχνιδιού, περίπου 10-15 φίλαθλοι του Παναιτωλικού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποκλειστικό σκοπό να επιτεθούν στους παίκτες της Καλλιθέας.
Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο φωτογραφικό στιγμιότυπο παρακάτω αλλά και στο video (δείτε εδώ), ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας γρονθοκοπείται πισώπλατα από φίλαθλο του Παναιτωλικού.
Κρίνοντας από τις μέχρι τώρα αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, που είχε επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα χρηματικό πρόστιμο €105.000 και διεξαγωγή 2 αγώνων χωρίς θεατές, για την επίθεση του φιλάθλου στο Πολυχρόνη Βεζυρίδη, η «καμπάνα» προβλέπεται βαριά για την ομάδα του Αγρινίου.
Να σημειωθεί, ότι μέχρι στιγμής ο Παναιτωλικός είναι υπότροπος και ο ΠΑΣ Γιάννινα δις υπότροπος ενώ ακόμα εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης των μεγάλων επεισοδίων που είχαν γίνει στο παιχνίδι Παναιτωλικός-Γιάννινα, κατά το οποίο η εκδίκαση της υπόθεσης έχει αναβληθεί ήδη 2 φορές και ορίστηκε για 3η φορά να γίνει την Πέμπτη 7 Απριλίου.
Στο παρακάτω link, είναι τα επεισόδια που είχαν γίνει στο παιχνίδι Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννενα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τη φωτογραφία με την επίθεση του φιλάθλου του Παναιτωλικού σε παίχτη της Καλλιθέας σε μεγέθυνση κάνοντας κλικεδώ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΜΙΑ ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ..............


Μια αποκαλυπτική φωτογραφία, που διδάσκει ανθρωπολογία...



ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ:

Για τον Αμερικάνο όλα είναι business, κοιτάει μακρυά και δεν αποσπάται η προσοχή του.

Ο Καναδός είναι λίγο αποστασιοποιημένος και λίγο αφελής... (γενικώς είναι αλλού)

Ο Ιταλός και ο Γάλλος.....κοιτάνε τον κώλο της! (.... Αθάνατη Μεσόγειος)

Για αυτό τον λόγο ο Ιταλός (72 ετών) πηδάει 18χρονα και ο Γάλλος έχει παντρευτεί την Κάρλα....ενώ ο Αμερικανός έχει παντρευτεί την μαϊμού και ο Καναδός..........μάλλον είναι αδερφή!


Ιστορικό "χαμηλό" για τα δύο κόμματα δείχνει δημοσκόπηση

στορικό "χαμηλό" για τα δύο κόμματα εξουσίας δείχνει δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος".

Το ΠΑΣΟΚ διατηρεί προβάδισμα με 22,7% ενώ το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου είναι 19,8%.

Μαζί δηλαδή και τα δύο κόμματα εξουσίας συγκεντρώνουν ποσοστό κάτω του 43%.

Όσον αφορά τα άλλα κόμματα, το ΚΚΕ συγκεντρώνει 7,1%, το ΛΑΟΣ 6,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,9%, οι Οικολόγοι 3,3%, η Δημοκρατική Αριστερά 1,1% και η Δημοκρατική Συμμαχία 2,2%.
Στο ερώτημα για τον "καταλληλότερο" για πρωθυπουργό, ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει 22,9% θετικών εκτιμήσεων, ο Αντώνης Σαμαράς 17,1% ενώ "κανένας" απαντούν το 43,8%.

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Facebook: Οι γυναίκες κάνουν like και από πίσω "θάβουν"!


Facebook: Οι γυναίκες κάνουν like και από πίσω "θάβουν"!

Θεωρείτε πως όλοι οι φίλοι σας στο Facebook σας συμπαθούν ή σας αγαπούν;
Facebook: Οι γυναίκες κάνουν like και από πίσω "θάβουν"!

Ενημερώθηκε: 02.04.2011 // 10:58

Μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσετε αυτή σας την σκέψη αφού πρόσφατη έρευνα έδειξε πως ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς που σχολιάζουν με τα ομορφότερα λόγια τα status και τις φωτογραφίες μας τελικά λένε άλλα πίσω από την πλάτη μας.
Η έρευνα εστιάζεται κυρίως στο γυναικείο φύλο που η σχέση τους με το Facebook αγγίζει τα όρια του μίσους σε σχέση με τα πραγματικά συναισθήματα που έχουν για τους φίλους τους.
Σύμφωνα με τα Νέα, το 85% των γυναικών απάντησε πως αρκετές αναρτήσεις των φίλων τους δείχνουν πως είναι κλαψιάρηδες, κουραστικοί ακόμα και ενοχλητικοί. Οκτώ στις δέκα μάλιστα είπαν πως δε θέλουν να βλέπουν αυτά που ποστάρουν στη σελίδα τους καθώς τα περισσότερα είτε διαμαρτύρονται για όσα τους συμβαίνουν είτε καυχιούνται για την υπέροχη ζωή τους.
Παρόλο που δεν αντέχουν το κλαψούρισμά τους, όπως υποστηρίζουν, αντί να τους διαγράφουν συνεχίζουν να αλληλεπιδρούν μαζί τους.
Στην έρευνα της εταιρίας Eversave συμμετείχαν 400 γυναίκες από τις οποίες 8 στις δέκα (79%) δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν το Facebook για «να κρατούν τους φίλους τους ενημερωμένους για την ζωή τους», ενώ το 64% από αυτές διατηρεί προφίλ στο κοινωνικό δίκτυο για να μοιράζεται συνδέσμους και βίντεο.
Στον χαρακτηρισμό, όμως, των φίλων τους στάζουν χολή καθώς το 85% των γυναικών δήλωσε ότι κάποιοι χρήστες του Facebook χρησιμοποιούν το site για να καυχιούνται για την -φαινομενικά- «τέλεια» ζωή τους, για να μοιράζονται ενοχλητικά πολλές πληροφορίες για τον εαυτό τους ή για να «διαμαρτύρονται όλη την ώρα» για καταστάσεις που βιώνουν στην καθημερινότητά τους.
Σχεδόν όλες οι εθελόντριες απάντησαν πως έχουν τουλάχιστον μια που κλαίγεται ασταμάτητα και μια που καυχιέται συνεχώς για το παιδί της.
«Μείναμε έκπληκτοι από τις απαντήσεις οι οποίες αποκαλύπτουν μια σχέση αγάπης-μίσους που έχουν οι γυναίκες με το Facebook», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Prospectiv, ιδιοκτήτριας της Eversave, Τζέρι Ντόιλ.
Πιο αναλυτικά όσες απάντησαν στη μελέτη κατέταξαν τους φίλους τους στις ακόλουθες κατηγορίες:
Ο «ρεπόρτερ». Είναι ο χρήστης που κάνει υπερβολικά πολλές (και συνήθως κοινότοπες) ενημερώσεις στο προφίλ του (65%)
Ο «κλαψιάρης». Είναι εκείνος ο οποίος παραπονιέται αδιάκοπα και με το παραμικρό (63%)
Η «περήφανη μαμά». Πρόκειται για την μητέρα η οποία αναρτά ακόμη και το παραμικρό που κάνουν τα παιδιά της, τα οποία παινεύει όλη την ώρα (57%)
Ο «κλακαδόρος». Είναι ο χρήστης που κάνει «Like» σε πάρα πολλές αναρτήσεις, προφανώς για να γίνει αρεστός (46%)
Ο «συνδικαλιστής». Πρόκειται για τον χρήστη που μοιράζεται τις πολιτικές του απόψεις χωρίς να έχει ερωτηθεί γι’ αυτές (42%)
Ο «παραμυθατζής». Είναι αυτός που εμφανίζει στο προφίλ του ψευδείς πληροφορίες οι οποίες συνθέτουν μια δήθεν- «τέλεια» ζωή (40%).

στους παρανυμφους ο μεγαλυτερος καταρακτης στην κρητη


"Εδώ είναι ο μεγαλύτερος καταρράκτης στην Κρήτη"!

Τελικά ποιος ειναι ο μεγαλύτερος καταρράκτης στην Κρήτη;

Ενημερώθηκε: 02.04.2011 // 09:54

 ο μεγαλύτερος στα Βαλκάνια είναι ετούτος εδώ, που βρίσκεται στην θέση 'ΑΜΠΑΣ' στο χωριό Παράνυμφοι Μονοφατσίου στα Αστερούσια.